Glyngøre Havn er grundlagt i 1872, bød på gode landingsmuligheder og byen blev attraktiv for mange fiskere. Fiskeriet af Limfjordens unikke østers viste sig igen sidst i 1990’erne og landes igen på Glyngøre Havn, der landes også brislinger, sild, muslinger, krabber, rejer og hummere.

Fiskeriet i Limfjorden er et ældgammelt erhverv som har været med til store forandringer, hvor mange familie har haft deres virker og liv. Glyngøre Havn er en af de vigtigste Havne i Limfjorden. Et af vor østers fiskefartøjer har fisket østers siden år 1914

Grundlag
Drive en produktionsvirksomhed der skaber vækst for virksomhedens interessegrupper og bygger på et fundament af seriøsitet, troværdighed, partnerskab, tillid og dynamik.

“Overskud med omtanke”

Visioner
Vi vil være grossistens oplagte samarbejdspartner indenfor det område vi arbejder,
samt at sælge Limfjordsprodukter på Glyngøre Havn og være med til at gøre Glyngøre Havn til en arbejdsplads og en fiskerihavn med miljø og liv – “fiskeri og turisme”
Glyngøre Shellfish Fisk & Skaldyr er det lokale salg på Glyngøre Havn, her sælges de unikke produkter.
De unikke vare sælges også på netbutikken www.frafjordtilbord.dk “direkte leveret til din private dør.
Endvidere sælger vi året rundt til Verdens bedste restauranter.
Størstedelen af østersen eksporteres og sælges i Spanien.

Navn
Produkter sælges og købes i under navnet “Glyngøre Shellfish” og uden for DK også under navnet “Danish Shellfish®” som på dansk betyder “Dansk skaldyr”
Derfor er vores hjemmeside: www.danishshellfish.com
endvidere: www.østersbar.dk og www.limfjordsøsters.dk,

Vores varemærke og brand er
Limfjordsøsters®
Kun det bedste er godt nok

Baggrund
Firmaet Glyngøre Shellfish ApS er stiftet og ejet af Svend Søe Bonde – (Direktør, Fiskeskipper og Indehaver)

Med en baggrund som erhvervsfisker, faglært maskinarbejder, teoretisk uddannelse som maskinkonstruktør, erhvervsdykker, dykkerinstruktør og som 5. generationsfisker.
Bestyrelsesmedlem i Foreningen Muslingeerhvervet, bestyrelsesmedlem i Limfjordspuljen, betyrelsesformand i Glyngøre Havns Kranlaug, næstformand i bestyrelsen i Bonde Maskiner A/S

Del denne side