Mortens Kro

Aalborg´s moderne gourmet restaurant med scandinavisk indretning, unik vin samling og en næsten fuldkommen samling af Dom perignons.

Chef: Morten Kok Nielsen

Mortens Kro
Mølleå 4
9000 Aalborg
+45 9812 4860
info@mortenskro.dk
www.mortenskro.dk

Med sin New York-inspirerede indretning og loungestemning, en unik vin samling herunder en næsten fuldkommen samling af Dom Perignons kunne Mortens Kro i 2017 fejrer 20 års jubilæum med en nominering som ”Årets Restaurant” i Danmark. Og topanmeldelserne har været konsekvente i hele perioden. Skaberen Morten Nielsen er manden bag den gastronomiske linie. Med klassificeringen ”Sol” er restauranten i 2018 den højest rangerede nordjyske i Den Danske Spiseguide 2018.

Vi byder på et internationalt miljø med masser af plads i luksuriøse rammer med spændende kunst og møbel design siden 2004 placeret i Mølleå i den gamle bydel af Aalborg. Her er liv – her er der plads til at le – masser af smil og skulle du få lyst at tage en svingom bare fordi du glad så spiller vi også musik.

Mortens Kro er den eneste restaurant i Aalborg som siden 2007 har opnået alle 6 gafler af Nordjyskes madanmelder korps og det har vi faktisk nappet 3 gange mellem 2007-2016. Vi har gennem alle årene været byens førende restaurant på anmeldelser og den position sætter vi hver dag en ære i at opretholde. Velkommen til Morten Nielsen deres vært. Nomineret til Årets restaurant 2017 den Danske spiseguide.

Alle restauranterne

Share This