Nordisk Brænderi er startet og drives af ingeniør Anders Bilgram, som har studeret og tilegnet sig viden og erfaring som destillatør via rejser og ophold i Tyskland og Rusland samt i Norden.

Anders har desuden en baggrund som eventyrer og ekspeditions-leder i Arktis, og han er medlem af Eventyrernes Klub i København.

Utallige besøg hos varme mennesker langs ishavets kyster, hvor flere ulovlige “mikrodestillerier” har produceret deres “junglebrew” eller vodka, har givet tankerne et skub i retning af realiseringen af den frysenes vanvittige tanke om legalt at gøre, hvad andre under ofte økonomisk vanskelige kår må stjæle sig til. Med klaprende tænder har Anders således i tankerne lunet sig ved idéen om eget destilleri i Nordjylland – en idé, der nu er en realitet.

Den videre læring om destilleringens ædle kunst har Anders tilegnet sig i primært Tyskland – særligt hos slotsdestillatør Herbert Rösch fra sydtyskland.

Herbert har været Anders’ læremester, og han er fortsat mentor for Anders, idet han generøst videregiver sin enestående ekspertise på området.

Produkter
Nordisk gin, Whisky, Snapse og brændevine, Rom

Del denne side