Leverandører

De gode madhistorier

Nordjysk Brænderi

Nordisk Brænderi er startet og drives af ingeniør Anders Bilgram, som har studeret og tilegnet sig viden og erfaring som destillatør via rejser og ophold i Tyskland og Rusland samt i Norden. ​ Anders har desuden en baggrund som eventyrer og ekspeditions-leder i...

Vendia Bryghus

Bryggeriet er et anlæg på 8,5 hl pr. bryg. Bryghuset er opbygget så det fungerer efter helt moderne brygprincipper. Der er etableret 6 stk. gærings-/lagertanke på hver 800 liter samt 2 stk. på 1600 liter. Lidt om øl - Det er gammeldags håndværk, der giver den gode...

Aurion Brød

Hos Aurion er det vores mål at skabe balance i naturen og i mennesker. Det gør vi ved at producere ernæringsrigtige produkter af biodynamiske og økologiske råvarer. Vi arbejder aktivt med miljørigtig produktion. Hos Aurion vægter det sundhedsmæssige aspekt af vores...

Fiskerne fra Taarup Strand

Fisk fra Thorupstrand landes på samme dag, som de er fanget. Dette er ikke en selvfølgelighed. Større fartøjer, som lander i havne og ikke på stranden, tager ud på længere fangstrejser. Derfor har fisken ofte ligget i længere tid ombord, før den bliver landet....

Vildmose kartofler

På Dammosegård har en fast stab af dedikerede medarbejdere produceret de populære og ægte Vildmose kartofler siden 1974. Anvendelsen af den absolut nyeste og bedste teknologi i kombination med traditionelle og veldokumenterede teknikker, er grundlaget for Dammosegårds...

Lille Østergaard

Lille Østergård er en Statskontrolleret økologisk Gård. Vi, Bjørn og Gitta Kjelgaard, flyttede ind på Lille Østergård i 1988, hvorefter der virkelig er sket forandringer. Der er 10,7 ha jord til gården som har været drevet økologisk siden 1994. Vi har arbejdet hårdt...

Lindenborg Gods – Vildt

Vores jagter i Rold Skov og omkring Lindenborg Slot giver en del vildtkød. For at kunne håndtere dette professionelt kan vi, i samarbejde med en autoriseret slagter, tilbyde diverse udskæringer af kronvildt m.v. Der tilbydes salg til både private, restauranter o.lign....

Glyngøre Shellfish

Glyngøre Havn er grundlagt i 1872, bød på gode landingsmuligheder og byen blev attraktiv for mange fiskere. Fiskeriet af Limfjordens unikke østers viste sig igen sidst i 1990'erne og landes igen på Glyngøre Havn, der landes også brislinger, sild, muslinger, krabber,...

Aalborg Chokoladen

Aalborg Chokoladen er en chokolade produktions virksomhed, hvor der fremstilles eksklusivt håndlavet chokolade af høj klasse og kvalitet, efter gamle traditioner, med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Alt vor chokolade, trøffelkugler, petit four, pralineer,...

Hummer på Læsø

Jomfruhummer også kaldet dybvandshummer lever på havbunden på 25-250 meters dybde i havet omkring Danmark og Læsø samt i Nordsøen. Den særlige nordeuropæiske jomfruhummer betragtes i hele verden som en eksklusiv delikatesse, og den udgør samtidigt det primære produkt...

Sønderhaven Gårdmejeri

Sønderhaven Gårdmejeri er bygget på visionen om at producere autentiske fødevarer. Det kendetegner både produkter, forretningsførelse og driften af gården. Det autentiske er nærmest blevet et dogme på Sønderhaven. Dogmefilmene frigjorde sig bevidst fra kunstige...

Alle restauranterne

Share This