Scheelsminde Restaurant Bühlmann

Restaurant Bühlmann er det legendariske Aalborghotel Scheelsmindes gastronomiske spisested, der bekender sig til det klassiske franske køkken, men med et kraftigt element af tidens teknikker.

Chefkok: 

BEST WESTERN Scheelsminde
Scheelsmindevej 35
DK-9200 Aalborg SV
+45 9818 3233
scheelsminde@scheelsminde.dk
www.scheelsminde.dk

Restaurant Bühlmann: Restaurant Bühlmann er det kendte Aalborghotel Scheelsmindes gastronomiske spisested, der bekender sig til det klassisk franske køkken, men med et kraftigt element af tidens teknikker. Den intime restaurant ligger i den gamle herregårds hovedbygning og og rummer kun syv forkælede borde med plads til højest 24 gæster pr. aften. Tre stjerner i Den Danske Spiseguide i 2017.

Den intime restaurant ligger i den gamle herregårds hovedbygning og har kun syv forkælede borde, hvor der højst vil blive serviceret 24 gæster pr. aften. I restauranten kan der vælges mellem sæsonbestemte tre, fem og syv-retters menuer.

I Restaurant Bühlmanns opfindsomme kreationer kan du smage Vesterhavets vindblæste klitter og de grønne, regnvåde skove. Det enkle og nære er i højsædet, når gourmetkøkkenet henter inspiration i den nordjyske natur. På Restaurant Bühlmann handler kreativitet om at få noget ekstraordinært ud af enkle, lokale råvarer. Enhver kunstner må have sine redskaber i orden, og derfor er alle råvarerne naturligvis af højeste kvalitet. Der stræbes altid efter at forsyne sig så lokalt som muligt og sættes en ære i at lave ting fra bunden.

Alle restauranterne

Share This