Ruths Hotel

Ruths Hotel er eksklusiv forkælelse af alle sanser, og når der skal forkæles for smagsløgene med udsøgte og ypperlige råvarer byder Ruths Gourmet på gastronomiske oplevelser af sublim karakter.

Chefkok: Jakob Spolum

Ruths Hotel
Gl. Skagen
DK 9990 Skagen
+45 9844 1124
info@ruths-hotel.dk
www.ruths-hotel.dk

Fra et lille pensionat i et øde klitlandskab til et historisk badehotel og nu et 5-stjernet hotel med gourmetrestaurant og wellnessafdeling. På det anmelderroste Ruths Gourmet i Danmarks badeby nummer et nydes en meget nordisk menu. Spisestedet var så sent som i 2016 nomineret som Årets Restaurant i Danmark. Her er Jakob Spolum i dag chefkok og samtidig gastronomisk ansvarlig for det ligeledes anerkendte Ruths Brasserie. Tre stjerner i Den Danske Spiseguide 2018

Fra et lille pensionat i et øde klitlandskab til et historisk badehotel og nu et 5-stjernet hotel med gourmetrestaurant og Wellnessafdeling. Det anmelderroste Ruths Gourmet var så sent som i 2016 nomineret som Årets Restaurant i Danmark.

CHEFKOK JAKOB SPOLUM
Jakob Spolum er chefkok i Ruths Gourmet og gastronomisk ansvarlig for Ruths Brasserie, morgenbuffet samt selskaber og konferencemiddage på Ruths Hotel.

Jakob Spolum, “Den hjemvendte søn”, er et af de støre kokketalenter i Danmark, og er et naturligt valg som chefkok på Ruths Hotel, hvor han oprindeligt er uddannet under mesteren selv, Chef Michaud i 2009.

Alle restauranterne

Share This